2019-04-06 Weer naar het strand

Hoewel het geen mooi weer is, gaan we toch naar het strand in Noordwijk. We hadden namelijk afgesproken om met Jutta en Loa te gaan. Meteen op straat worden we al begroet door die twee. Gezellig.

Direct gaan we de duinen in. Ondanks dat het broedseizoen is en hij niet overal los kan rennen, is het prachtig. En waar het mag, loopt Diego samen met Loa los. Samen gaat het uitstekend. Zo leuk om mee te maken. Hij heeft er een vriendinnetje bij.

Daarna zijn we op het strand en dat is helemaal geweldig. Diego rent heerlijk, zonder de baas uit het oog te verliezen. Later als we bij een strandtent zitten, blijft Diego onderzoekend. Als iemand de planten verzorgt, staat Diego erbij. Als er nieuwe mensen komen, moet Diego er even naartoe om geaaid te worden.

In de zee gaan doet hij nog niet. Hoewel hij niet bang is voor natte poten, vindt hij de aanrollende golven niet iets om mee te gaan spelen en zeker niet om er voor te blijven staan.

Nu hij los kan lopen, komt zijn ware aard naar voren. Een prachtige, lieve, kalme en nieuwsgierige hond. Zo blij dat hij bij ons is gekomen.