2019-03-31 Prachtige nieuwe halsband

Zijn nieuwe halsband is gisteren binnen gekomen. Hij is prachtig. Nog wel stug. Daarom nemen we hem ook nog niet mee naar het Kootwijkerzand. Want omdat hij stug is, blijft hij nog teveel open staan. Dat komt in de loop van de komende week wel goed.

Dan de volgende uitdaging. Een foto maken van Diego met zijn nieuwe halsband. Blanco was al geen gemakkelijk fotomodel. Diego is echter nog veel erger. Als ik hem een beetje voor de lens heb, staat hij boven op mijn lip. Loop ik weg, dan blijft hij strak achter me lopen. En ik heb wel een prima camera, maar een beetje afstand heb ik toch nodig.

En als je dan een foto hebt weten te nemen, dan valt dat ook nog niet mee want Diego is hoofdzakelijk zwart. Dus heb je goed licht nodig. Geen flits want dan krijg je weer gekke ogen. Maar binnen is geen goed licht. Kortom, het valt niet mee om een fatsoenlijke foto te maken. De foto hierboven is na bewerken en beste resultaat.

Maar eerlijk is eerlijk, de halsband is prachtig. Gemaakt Door Miranda en Anja van May’s halsbanden en besteld via halsbanden.com. Dit is de tweede band die we hier gekocht hebben. En het is een aanrader.