2019-04-02 Lekker zwemmen

Wat voor een foto moet ik daar nu weer bij zetten? Eerst maar eens vertellen wat er is gebeurd. Vanmiddag onweerde het, maar waar Blanco panisch was, maakte het Diego niets uit. Als hij ook zo met vuurwerk omgaat, blijven we dit jaar thuis en gaan we niet naar een stil vakantiepark.

Na het eten even wandelen. En net als vanochtend was hij toe aan een stukje rennen. Hij stoof door het park. En opeens was daar de sloot. Dus vol in de ankers. Niets aan de hand. Omdraaien en weer rennen.

Daarna nog een stukje verder lopen. En weer rennen. Heerlijk om te zien. Maar je wordt er als hond wel moe van. Nog even kijken bij de eenden die drijven in het kroos. Maar die zijn toch niet echt interessant.

Gras is veel beter, dus lekker hier en daar wat grazen. Ook in de buurt van de sloot. En dat platte gras ziet er ook goed uit. En dan lig je opeens in het kroos. Dat is schrikken. Maar het is niet diep en met die lange poten ben je er zo weer uit. Kroos zit overal. En het was ook geen schone sloot.

Thuis maar direct onder de douche. Daar knap je echt van op. En bijkomend voordeel is dat baas ook meteen lekker ruikt. Dat we dat nog mogen meemaken. En de foto? Gewoon maar eentje van de afgelopen dagen.